Felgteknikk har blitt NBF-medlem!

April 24, 2018

 

 

Felgteknikk har nå gleden av å opplyse at er godkjent som NBF-medlem. Dette har vært på vår handlingsplan for 2018, som vi med god margin har oppnådd. Norges Bilbransjeforbund (NBF) er en landsdekkende interesseorganisasjon for nybilforhandlere og verksteder. NBF er tilknyttet NHO som bransje- og arbeidsgiverorganisasjon.

 

Et NBF medlemskap gir oss tyngde og støtte som uavhengig verksted i en nisjebransje, vi håper med tiden å bidra til NBF med standarder og erfaring rundt felgreparasjon, dette for å skille seriøse mot useriøse felgverksteder.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Avdelinger

Sosiale medier

Hurtiglenker

Avd. Fredrikstad

Lislebyveien 191

1617 Fredrikstad

Avd. Oslo

Micheletveien 54

1053 Oslo