top of page
Felgteknikk (16 of 54).jpg

Kantkjørte felger - hva gjør du når uhellet er ute?

Har du vært uheldig og kantkjørt eller skadet felgen?

Dette er en vanlig type skade ettersom felg- og dekkdimensjonen på nye biler, stadig har blitt større med årene, og dermed gjør dem til sårbare ofre for fortauskanten. Kantkjøring og kosmetiske skader kan både være irriterende, og drar ned bilens helhetsinntrykk. 

Du er ikke alene ___

Kantkjøringsskader er veldig vanlig, og kan ramme selv den beste sjåfør i et stresset øyeblikk. Ofte vil skrammene være en brysom påminnelse av uhellssituasjonen. Derfor ønsker mange å reparere felgene sine.

 

Mange vil si at felgene fremstår som en del av bilens utsmykning, og at når man først har investert i en fin bil, tar det seg dårlig ut med oppskrapede felger. 

Når du allerede har påkostet deg en bra bil, kan anskaffelsen av helt nye felger bli en kostbar affære. Noen ønsker å forsøke å reparere skaden på egenhånd, ved hjelp av ulike reparasjons-kit. Dette resulterer sjeldent i et fullstendig tilfredsstillende, eller holdbart resultat.

 

Hos Felgteknikk renoverer vi dine kantkjørte felger med markedets fremste teknologi, slik at du slipper å kjøpe nye. Penger spart er penger spart, og vi tilbyr deg både en bærekraftig, og økonomisk fornuftig løsning.  

Felgteknikk (2 of 54).jpg

Felgteknikk renoverer dine felger slik at resultatet blir tilnærmet likt anskaffelse av helt nye felger  

Et steg foran 

Mange ønsker å starte sesongen med flotte felger, men dersom skrammene oppdages ved hjulskift, kan ventetiden dessverre bli lang. 

Vårt tips er å inspisere felgene dine en stund før du skal bytte fra sommer- til vinterdekk, og motsatt.

Er du tidlig ute med å levere inn felgene dine til oss, har vi god kapasitet til å gi deg fullstendig restaurerte felger, og et gjenopprettet helhetsinntrykk i god tid før ny sesong.

 

 

vårt verksted i Råde kan du enkelt få reparert dine felger til kostnadseffektiv pris, sammenlignet med kjøp av nye originale felger. Vi garanterer deg et resultat som både du og bilen din fortjener.

Før
Felg-Før.png
Etter
Skjermbilde 2022-10-25 kl. 13.14.18.png

Full felgrenovering ___

Hos oss på Felgteknikk spiller det ingen rolle om du kommer med en felg som har store skader, eller om det kun er en liten ripe som skal repareres. Alle felgene går gjennom samme prosess:
 

  • Grundig inspeksjon

  • Oppretting av skjevheter

  • Avlakkering av hele felgen

  • Sandblåsing av overflate

  • Pulverlakkering hvor vi oppnår korrekt originalfarge

  • Maskinerte felger går gjennom vår CNC-maskin

  • Sluttresultat tilnærmet ny felg
     

Selve kantkjøringen er bare en liten prosess av felgrenoveringen. Vi er trygge på at alle som sammenligner en felg som har gått gjennom vår grundige prosess med en som kun har fått en smart repair av felg vil se at forskjellen er stor.


Vil du se prosessen med egne øyne? Det er lite som overbeviser så mye som å se selv. Vi tar gjerne imot besøk, ta kontakt i dag!

Felgreparasjonsprosessen

bottom of page