top of page
Felger_1800px.jpg

Det lønner seg å reparere

Felger kommer i mange utførelser og typer, hvor hellakkerte og maskinerte felger er mest vanlig. Med vår priskalkulator kan du enkelt regne deg frem til fastpris på forhånd. Dersom du har felger med andre utførelser eller skrudde felger, så ønsker vi at du sender inn bilder i knappen lenger ned på siden for at vi kan ta en vurdering. Vi har ekspertise på alle type felger og utfører kun trygge reparasjoner. Felgreparasjon er et bærekraftig og lønnsomt alternativ til nye felger.

Vurder hvilken utførelse felgen har:

Hellakkert felg

Hele felgen er kun i èn farge, eksempelvis sølv, grå, antrasitt, svart eller andre standardfarger.

Maskinert felg

Felgen består av både et blankt område og et lakkert område. Det det kan skimtes mindre maskinstriper, enten på framsiden av felgen eller på kanten.

Prøv vår priskalkulator:

Utførelse på felg
Størrelse på felg
Antall felger
Leveres med dekk på felg
Leveringsmåte
Beregn pris

Vennligst fullfør skjema for å beregne pris

Vennligst skriv et gyldig postnummer

Oppgitt pris er inklusiv frakt og mva. Eventuelle andre tjenester og skader som eksempelvis skjevhet, bulk, ødelagte deler, pyntebolter, vesentlige skader eller spesielle lakktyper eller utførelser utover standarden vil kunne medføre et pristillegg utover den beregnede prisen.

Oppgitt pris er ekslusiv frakt ettersom fraktprisen må beregnes manuelt til det valgte postnummeret. Eventuelle andre tjenester og skader som eksempelvis skjevhet, bulk, ødelagte deler, pyntebolter, vesentlige skader eller spesielle lakktyper eller utførelser utover standarden vil kunne medføre et pristillegg utover den beregnede prisen. Prisen er inklusiv mva.

Beregnet pris er inklusiv mva. Eventuelle andre tjenester og skader som eksempelvis skjevhet, bulk, sprekk, ødelagte deler, vesentlige skader eller spesielle lakktyper eller utførelser utover standarden vil kunne medføre et pristillegg utover den estimerte prisen.

Urund_felg.jpg

Oppretting av felger

Felger som er blitt urunde, kast, eller er i ubalanse og trenger oppretting. Sammen med en lakkering får du 15% rabatt på opprettingen.

Vi utfører kun trygge reparasjoner og sveiser ikke sprekker.

Priser fra 1290,- pr felg

Vi retter også felger på bil, menst du venter. Ventetid er normalt 1-3 timer. avhengig av antall felger. Pris inkluderer oppretting, hjulskift, omlegg dekk og prioritert oppdrag. Timebestilling på telefon.

Priser fra 2593,- på bil

Usikker på priser eller om felgen kan repareres?

Bestill

bottom of page