top of page
EKS_1507.jpg

Hva kan vi reparere?

Felgteknikk er det riktige valget for en bil du bryr deg om.

Med bred ekspertise ivaretar vi deg som kunde uavhengig av hvilken type skade-, eller felg du har. Reparasjoner hos oss gir deg et grundig og holdbart resultat, samtidig som bilens helhetlige uttrykk gjenopprettes. Er du usikker på om dine felger kan repareres?
Ta kontakt, og vi hjelper deg innen kort tid.

Ekspert på felgskader ___

  • Kantkjøringsskader

  • Korrosjonsskader

  • Riper og kosmetiske skrammer

  • Oppretting av urunde felger

Du kan lese mer om våre ekspertiseområder på tjenestesidene

_DSC8780.jpg
6_Pulverlakkering_2.jpg

Moderne teknikk

Vi reparerer tilnærmet alle originale utførelser, herunder ensfargede, polerte framsider og skrudde felger. Våre spesialister utfører et grundig arbeid slik at du som kunde står igjen med et varig resultat av god kvalitet, og ikke en “quickfix”.

 

Med vår moderne produksjonslinje håndterer vi alle skader på stål, magnesium og aluminiumsfelger. Kjemisk fjerning av lakken foretas i forkant av skadereparasjonen. Deretter utfører vi en 3-trinns pulverlakkering i tråd med overflateprosesser fra fabrikk.

Finnes det begrensninger på hva som kan repareres? 

 I likhet med alle gjenstander som kan bli utsatt for skader, finnes det en terskel hvor reparasjon ikke vil være tilstrekkelig for å oppnå ønsket resultat, eller ikke lar seg gjøre i det hele tatt. Husk at hos oss foretas kun reparasjoner av felger, vi produserer ikke helt nye felger. Derfor finnes det grenser for hvilke resultater som er mulige å oppnå. Våre erfaringer tilsier likevel at de aller fleste felgene vi får inn, kan renoveres med høy grad av suksess, der sluttresultatet blir tilnærmet likt helt nye felger.

Generelle retningslinjer ___
 

Det er kvaliteten og tilstanden på felgen vi mottar som i stor grad avgjør hvorvidt vi lykkes med å restaurere felgen tilbake til originalstandard. Dessverre er dette enkelte ganger vanskelig å fastslå før felgen har gjennomgått en kjemisk avlakkeringsprosess. I alle tilfeller vil våre erfarne teknikere strekke seg langt for å hjelpe deg så godt vi kan, når trygge reparasjoner lar seg gjøre

 

Dersom du leverer inn eldre-, svært korroderte-, eller tidligere sveisede felger, kan disse forholdene spille inn for hvilken grad av finish det er realistisk å kunne oppnå. Enkelte felger kan være for sprø, eller ha en for myk legeringssammensetning som kan by på problemer i en eventuell renoveringsprosess. Ved slike tilfeller er det vanskelig å si noe generelt om sannsynligheten for mulige utfordringer, og de må derfor vurderes fra sak til sak.

Naturlig nok er det situasjoner der enkelte felger kan være umulig å reparere, og de ville vært utrygge å bruke dersom vi forsøkte å foreta en reparasjon. I slike tilfeller vil vi informere deg så tidlig som mulig i prosessen, om at vi ikke kan fortsette reparasjonen.

Les mer om begrensninger for reparasjon:

bottom of page