top of page
Historikk.jpg

Om Felgteknikk

Historien vår

Østfold Felgteknikk, først under navnet Østfold Næringsmiddel Teknikk, ble startet i 2005 på Øraveien i Fredrikstad. Selskapet besto på dette tidspunktet av gründer som eneste ansatt. Mot slutten av 2012 ble selskapet kjøpt opp av Burns-Thomson Holding AS, og Scott Burns-Thomson tok over som daglig leder. 
Øraveien 17
Etter å ha vokst ut av lokalene på Øraveien flyttet selskapet til større industrilokaler "Gamle Real Penselfabrikk" på Lisleby i løpet av 2014. Her blir det kjøpt inn maskinpark for oppstart av pulverlakkering, diamantkutting og profesjonalisering av felgreparasjon. Selskapet ekspanderer til 7 ansatte, med en kapasitet på 3800 reparerte felger årlig.
Lislebyveien
Et raskt ekspanderende marked for felgreparasjon gjør at selskapet beslutter sent 2019 å bygge helt nye lokaler på Åkebergmosen i Råde. Lokalene står klare i løpet av september 2021, sammen med en ny maskinpark bestående av bl.a. semi automatisk lakkeringsanlegg med transportbaner, kjemisk avlakkeringsanlegg, CNC maskin. Den totale investeringen inklusiv eiendom er på nærmere 22 millioner kroner.

I januar 2021 ble majoriteten av aksjenene i selskapet solgt til Bilia Personbil AS og selskapet er nå en del av Bilia konsernet, men opererer under eget navn og står fritt mot markedet. Selskapet består i dag av 14 ansatte med en kapasitet på 9500 felger årlig og er under god vekst.
Myrveien
Dekkverksted
Pulverlakkering
bottom of page