Farger
Om oss

Historien vår

Østfold Felgteknikk, først under navnet Østfold Næringsmiddel Teknikk, ble startet i 2005 på Øraveien i Fredrikstad. Selskapet besto på dette tidspunktet av gründer som eneste ansatt. I slutten av 2012 ble selskapet kjøpt opp av Burns-Thomson Holding AS, med Scott Burns-Thomson som daglig leder og eneste ansatt.
Øraveien 17
Etter å ha vokst ut av lokalene på Øraveien flytter selskapet til større industrilokaler "Gamle Real Penselfabrikk" på Lisleby i løpet av 2014. Her blir det kjøpt inn maskinpark for oppstart av pulverlakkering og diamantkutting. Selskapet vokser raskt til 7 ansatte med en kapasitet på 3800 reparerte felger årlig.
Lislebyveien
Et raskt ekspanderende marked for felgreparasjon gjør at selskapet beslutter sent 2019 å bygge helt nye lokaler på Åkebergmosen i Råde. Lokalene står klare i løpet av september 2021, sammen med en nytt lakkeringsanlegg med transportbaner, avlakkeringsanlegg og en generelt oppdatert maskinpark. Den totale investeringen er på nærmere 22 millioner kroner.

I januar 2021 ble majoriteten av aksjenene i selskapet solgt til Bilia Personbil AS og selskapet er nå en del av Bilia konsernet, men opererer under eget navn og står fritt mot markedet. Selskapet består i dag av 14 ansatte med en kapasitet på 9500 felger årlig og er under god vekst.
Myrveien
Dekkverksted
Pulverlakkering