top of page
6_Pulverlakkering_2.jpg

Vi er eksperter på lakkering av felg

Felglakkering inngår som et naturlig steg i felgrenoveringsprosessen. Vi kan også hjelpe deg om du kun ønsker et fargebytte, og vil ha lakk av aller høyeste kvalitet. På vårt verksted benytter oss av OEM pulverlakkering som gir markedets sterkeste lakkering, slik at felgene dine er best mulig rustet for det norske føret.

Vi matcher originalfargen ___

Vi har et avansert fargematchingssystem som tillater oss å matche alle originalfarger til felg.

 

Hos Felgteknikk går alle felgene gjennom samme prosess. Vi foretar full renovering av innside og utside, på både hellakkerte og maskinerte felger.

 

Felgrenoveringen inkluderer grundige overflateprosesser, før vi utfører vår 3-trinns pulverlakkering etter markedets høyeste standard.

Vi benytter oss av fargekoder for å sikre presis matching av felgfargen din.

 

Praktisk tips fra Felgteknikk!

Det beste resultatet oppnås dersom du leverer alle fire felgene dine inn til samme tid og renoveringsprosess. Da er du sikret at alle felgene vil se nøyaktig like ut i finishen. Dersom du kun ønsker å renovere en til tre felger, bør du tenke over hvordan sluttresultatet vil komme til å bli når alle felgene er ferdigmontert på bilen igjen. Hvis du til eksempel renoverer to felger, anbefaler vi å montere begge de nyrenoverte felgene på samme side av bilen, for å sikre at den visuelle effekten er konsistent på hver av sidene.

Vil du gjøre et fargebytte? ___

  • Ønsker du å gi bilens visuelle fremtoning et løft?

  • Kanskje du ønsker en skreddersydd finish?

 

Da kan fargebytte være et aktuelt alternativ!

 

Innenfor fargebytte finnes det mange muligheter, og vi i Felgteknikk strekker oss langt for å imøtekomme dine personlige ønsker. Vi tilbyr et variert utvalg av standardfarger i sølv og antrasitt, samt en bred katalog av solide farger og spesialfarger.

Ta en titt i vår fargevelger for å få et inntrykk av hvilke resultater som er oppnåelige.

 

Hvis du vil foreta komplekse fargebytter som involverer flere farger, har uvanlige egenskaper, eller for eksempel en kombinasjon av farger pluss diamantskjæring, vil vi gjerne at du kontakter oss for å diskutere mulighetene.

 

I vårt showroom i Råde, har vi et stort utvalg av farger på display. Besøk oss gjerne, så kan vi se på det sammen og finne fargen som passer deg best.

EKS_5839.jpg

FAQ om vår felglakkering 

Kan dere matche felgens originalfarge? 

 

Ja. Vårt avanserte fargematchingssystem tillater oss å matche alle originalfelger. Siden en nylakkert felg ofte fremstår nyere og flottere, anbefaler vi imidlertid å levere inn minst to felger til oss for å unngå synlige resultatsforskjeller.  

 

Kan dere lakkere alle farger? 

Vi tilbyr et bredt fagutvalg av solide farger, spesialfarger og ulike gråtoner. Vi har også et avansert fargematchingssystem som tillater oss å matche alle originalfarger til felg.  

 

På vårt verksted i Råde har vi farger på display i vårt showroom. Hos oss bli du ivaretatt uavhengig om du ønsker å foreta personlige fargevalg for å oppgradere bilen din, eller som del i en vanlig renoveringsprosess.  

 

Kan jeg velge å kun lakkere felgen? 

Hos Felgteknikk går alle felgene gjennom samme prosess. Vi foretar full renovering av innside og utside, på både hellakkerte og maskinerte felger.

bottom of page