top of page
6_Pulverlakkering_2.jpg

Pulverlakkering gir et ekstra holdbart resultat

Vi i Felgteknikk er eksperter på pulverlakkering av felger. Vi foretar grundige overflateprosesser, før vi utfører en tre-trinns pulverlakkering etter markedets høyeste standard

Hva er pulverlakk? ___

Pulverlakkering er en lakkeringsteknikk der lakken som legges på felgene, først påføres i pulverform. Før alle former for lakkering er forarbeidet helt avgjørende for et godt resultat. Hos Felgteknikk gjør vi et grundig forarbeid gjennom at vi alltid stripper den gamle lakken, og sandblåser felgen før lakkering.

 

Pulverets elektrostatiske ladning vil tiltrekkes felgen, og fester seg til felgens overflate. Deretter herder vi belegget i en herdeovn som smelter pulverlakken på felgens overflate. Herdingsprosessen skaper solide kjemiske bindinger som gir et slitesterkt belegg. 

Det kan være flere grunner til at pulverlakkering av dine felger kan være aktuelt.; enten som steg i renoveringsprosessen, eller om du ønsker å skape et personlig signaturprodukt som skiller seg ut i mengden. Det som skiller Felgteknikk fra andre industrilakkerere, er at vi gjennomfører en tre-stegs prosess der vi pulverlakkerer både grunning, farge og klarlakk. Uansett årsak vet vi at pulverlakkering er det beste alternativet for lakkering av kjøretøysfelger. 

Vi tilbyr:

Slitesterkt resultat

Bilens felger er plassert på en svært skadeutsatt posisjon. I tillegg utsettes felgene for fukt, grus og salt, som over tid kan gi korrosjonsskader.

 

Derfor kreves gode lakkeringsteknikker som ikke bare retter opp feil og skader, men også styrker felgene og forebygger fremtidig slitasje.

Vi benytter oss av OEM pulverlakkering som gir markedets sterkeste lakkering, etter høyeste standard. Dette er samme lakkeringsteknikk som brukes i felgproduksjonsfabrikker.

 

Resultatet gir en holdbar kvalitetsfinish i høy skala, som også forebygger korrosjonsskader.

Bred fargeskala

Med vårt tekniske fargesystem matcher vi alle felgfarger på markedet. Ønsker du et personlig resultat som skiller seg ut på veien, lar vi deg gjerne ta en titt i vår fargekatalog.

 

Vi strekker oss langt for å innfri dine ønsker.

Et moderne alternativ

Sammenlignet med alternative lakksystemer er pulverlakkeringsprosessen det vi i bransjen anser som et mer miljøskånsomt substitutt.

 

Denne kjemiske lakkeringsteknikken kan utføres uten unødvendig svinn, og uten å utsette miljøet for løse midler slik som spraylakk. Pulverlakkering er med andre ord fremtidens lakkeringsteknikk!

EKS_5726-HDR.jpg

FAQ om vår felglakkering 

Kan dere matche felgens originalfarge? 

 

Ja. Vårt avanserte fargematchingssystem tillater oss å matche alle originalfelger. Siden en nylakkert felg ofte fremstår nyere og flottere, anbefaler vi imidlertid å levere inn minst to felger til oss for å unngå synlige resultatsforskjeller.  

 

Kan dere lakkere alle farger? 

Vi tilbyr et bredt fagutvalg av solide farger, spesialfarger og ulike gråtoner. Vi har også et avansert fargematchingssystem som tillater oss å matche alle originalfarger til felg.  

 

På vårt verksted i Råde har vi farger på display i vårt showroom. Hos oss bli du ivaretatt uavhengig om du ønsker å foreta personlige fargevalg for å oppgradere bilen din, eller som del i en vanlig renoveringsprosess.  

 

Kan jeg velge å kun lakkere felgen? 

Hos Felgteknikk går alle felgene gjennom samme prosess. Vi foretar full renovering av innside og utside, på både hellakkerte og maskinerte felger.

Se våre farger:

bottom of page