top of page
  • petterdanielsen

Velkommen til ny driftsleder

Ny driftsleder Tom Arild Olsen

Tom Arild Olsen er ny driftsleder i Felgteknikk. Han har bakgrunn fra Forsvaret og har allerede tatt fatt på jobben. Under kan du bli litt bedre kjent med vår nye driftsleder. 


Fortell litt om din bakgrunn, Tom Arild!

– 47 år, to barn og bor i Moss. Begynte i Forsvaret i 1997, da i Hæren. Tidligere har jeg vært troppssjef i Garden og butikksjef i Musikkverket. De siste 15 årene har jeg vært på Rygge militære flyplass, hvor jeg har jobbet med helikopter og vært lederstøtte for det meste: materiell, økonomi og operasjonstjeneste. 


Hvorfor valgte du Felgteknikk?

– Fordi utlysningen var spennende. Jeg ønsker å ha ansvar, prøve å utvikle folk til å bli en bedre utgave av seg selv, og se at de lykkes og lykkes gjennom dem. Det ser jeg potensial til å gjøre hos Felgteknikk. 

 

Hva blir ditt og Felgteknikks største fokusområde det kommende året?

– For meg er det fortsatt i støpeskjeen. Jeg har funnet et par ting som jeg mener vi kan strukturere opp for å få en bedre kundeopplevelse, helt fra du finner ut at du skal reparere felgen din til den er tilbake igjen. Det blir viktig å sørge for at totalopplevelsen blir mer sømløs, og da igjen ha mer overskudd på arbeidsplassen til å ta imot enda flere kunder. 

 

Scott Burns-Thomson og Tom Arild Olsen

Daglig leder Scott Burns-Thomson forteller hvorfor valget falt på Tom Arild:

– Jeg mener at Tom Arild er helt rett mann for rollen basert på hans bakgrunn og hvordan vi tenker at han kan bidra med sin tankegang. De verdiene, ambisjonene og det drivet Tom Arild har, er det vi har sett etter.

 

– Vi ønsker å jobbe videre på det grunnlaget vi har og utnytte det potensialet vi vet vi har, både når det gjelder kundereisen, produktet og hvordan vi jobber i markedet for å få en mer helårsdrift.Comments


Siste innlegg
bottom of page