top of page

Dette tilbyr vi

Vi reparerer kosmetiske skader, kantkjøring og korrosjonskader på felger, i tillegg retter vi opp felger som har fått skjevhet fra hull i veien. Vi har ekspertise på alle type felger og utfører kun trygge reparasjoner. Hos oss blir du ivaretatt som kunde uansett hvordan type felg eller skade du har.

 

Felgreparasjon er et bærekraftig og lønnsomt alternativ til nye felger.

felgreparasjon

Reparasjon

Har du vært uheldig å kantkjørt eller skadet felgen? Hos oss på Felgteknikk kan du enkelt få reparert dine felger til en brøkdel av nye originale felger. 

Vi reparerer tilnærmet alle originale utførelser, blant annet ensfargede, polerte framsider og skrudde felger.

Alle felger blir pulverlakkert fra fabrikk, som følge av at det er en utsatt del på bilen. Vi utfører den samme overflateprosessen. Vi fjerner den gamle malingen kjemisk før vi påbegynner reparasjon av skader og utfører en 3-trinns pulverlakkering etter høyeste standard.

Trenger du nye dekk?

Vi leverer dekk og felger i alle prisklasser, enten du skal ha budsjett eller det ypperste og råeste som finnes.

Hero-bilde.jpg
Kast i felg

Oppretting

Kast i felg oppstår når den kommer i kontakt med hull i veien eller får et støt, som resulterer i at felgen bøyes og blir urund. Med moderne utstyr og erfarne opprettere får vi fikset felgen slik at den blir rund og du kan ferdes trygt på veien.​

Pulverlakkering

Vi utfører OEM pulverlakkering etter høyeste standard, med samme teknikk og produkter som fabrikkene bruker når felger blir produsert. Vårt fargesystem tillater matching av farger som finnes på felger. Pulverlakken vi benytter er spesielt designet for felger. Holdbarhet, antikorrosjon, og kvalitetsfinish er nøkkelord på produktene vi benytter.

Felgpulverlakk

 

✓ Markedets sterkeste lakkering

✓ Full renovering av innside og utside

✓ Korrosjonskader repareres

✓ Reparasjon av maskinerte felger

pulverlakkering
Ytterringer, innerringer, deler

Skrudde felger

Vi utfører alt fra reparasjon av småskader til full restaurering på 2 og 3 delte felger. Hos oss får en skreddersydd pris utfra hva du ønsker utført på de forskjellige delene. 

 

I høysesong(våren) er det begrenset kapasitet til å utføre arbeid på skrudde felger. For prisoverslag vennligst send inn bilder av felgene og hva du ønsker utført.

Sveising av skader

Vi retter og sveiser opp skader som har oppstått i forbindelse med en kosmetisk skade. Vi utfører kun trygge reparasjoner og sveiser ikke sprekker på felger.

Sveising
bottom of page